Pulp Fiction, wie is er niet groot mee geworden? Vrijwel iedere man heeft de films van Quentin Tarantino gezien, met John Travolta en Samuel L. Jackson in de hoofdrol. Ook met andere films weet de geniale regisseur menig man te boeien. Wat te denken van Reservoir Dogs, Inglorious Bastards, Django Unchained en The Hateful Eight? Door velen wordt het gezien als de meest mannelijke film ooit. Het is dan ook te hopen dat het net als de film Snatch een eigen serie krijgt.
Dat het ook nog eens door anderen als een pareltje wordt gezien is niet meer dan vanzelfsprekend. Een Oscar, de ‘Gouden Palm’ van het filmfestival in Cannes, een Golden Globe en twee BAFTA Awards is wat de film allemaal in ontvangst mocht nemen.

Misschien wel de bekendste scene uit de film is waar Jules Winnfield (gespeeld door Samuel L. Jackson) de Kahuna burger van de doodsbange Brett eet en hem tegelijkertijd op briljante wijze ondervraagt. “This is a tasty burger! Vincent, you’ve ever had a Kahuna Burger?”

 

Recept Kahuna Burger

Grote vraag is natuurlijk: hoe maak je zo’n burger en heb je ook nog eens het gevoel dat jij je middenin de Tarantino-film waant? Dat is iets wat foodblogger Andrew Rea zich ook afvroeg en dus ging hij aan de slag. Van het resultaat begint bij ons al het water in de mond te lopen!

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest