Ze kunnen met elkaar onder de tafel liggen van het lachen en tegelijkertijd het bloed onder elkaars nagels vandaan halen. Nee, bij het RTL7-programma Voetbal Inside (wat recent zijn vijftienjarig jubileum had) is het geen moment saai. Wilfred Genee, René van der Gijp, Johan Derksen en een vaste gast (in dit geval Hans Kraay jr.) weten voetbalgek Nederland iedere maandag en vrijdag van begin tot eind geboeid te houden. Niet alleen omdat ze alle zaken in de Nederlandse Eredivisie op eigen wijze bespreken, maar ook omdat het soms net kroegpraat is. En dat lijdt wel eens tot vuurwerk. Zo ook gisteren, toen Kraay besloot om er nog voor het einde van de uitzending er de brui aan te geven.

Wanneer de uitzending nog een half uur te gaan heeft, moet ‘Hansie Hansie’ plaats maken voor Johnny Rep, zodat hij kan praten over zijn nieuwe boek. Hans piekert er echter niet over om in het publiek het restant van de aflevering uit te zitten en besluit weg te lopen. Met een tekst aan zijn vrouw die niet aan de verbeelding overlaat (“Sophie, ik kom eraan. Het wordt een vroege dolle duikavond!”) en wat reclame voor zijn eigen boek (één van de vele sportboeken) vertrok Hans uit de studio. De hilarische beelden zie je in het filmpje hieronder.

 

Hans hoeft zich overigens nergens voor te schamen. Hij is namelijk niet de eerste van Voetbal Inside die voortijdig wegloopt. Een paar jaar geleden liep Johan Derksen weg na een knetterende ruzie met presentator Wilfred Genee.

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest