Dus jij hebt een motorrijbewijs en hebt het sterke vermoeden dat je wel aardig overweg kunt met je tweewieler? Think again. Samen met Suzuki geven wij je de kans om je skills naar het volgende niveau te tillen. En wel op het beroemde TT Circuit in Assen.

Op 30 juni – volgende week vrijdag al! – organiseert Suzuki daar de CRExperience. Een exclusieve dag waarop CRT Holland een rijvaardigheidstraining verzorgt die meerdere rijtechnische aspecten van het motorrijden zal aanstippen. Lekker afwisselend, want naast een theoretisch deel ga je natuurlijk ook de baan op om ook in de praktijk nieuwe technieken te leren.

Er zijn slechts veertig plekken beschikbaar, wij mogen één plekje ter waarde van 150 euro weggeven aan een van onze trouwe lezers. Daar kleeft wel een belangrijke voorwaarde aan: je bent in het bezit van een geldig motorrijbewijs.

Heb je geen motor of is je motor geen Suzuki? Dan stelt Suzuki je een motor beschikbaar voor de dag. Niet verkeerd!

Wat je moet doen? Mail waarom jij écht deze training moet winnen naar winnen@jfkmagazine.nl, onder vermelding van Suzuki. We trekken voor volgende week woensdag de winnaar, dus wees er snel bij!

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest