Je leest het goed, wij mogen twee personen de zeer exclusieve en zeer bijzondere kans geven Richard Branson te ontmoeten en wat vragen te stellen. Dat dit niet zomaar een prijs is maar iets heel bijzonders, mag duidelijk zijn. Wil jij meedoen? Lees dan snel verder!

Richard Branson is niet zomaar in Nederland, hij is een van de sprekers op Inspiration360, het grootste ondernemersevenement van Nederland dat plaatsvind op 4 oktober in de ZiggoDome in Amsterdam en waar niet alleen Branson, maar onder andere ook Al Gore en Bear Grylls spreken. Kortom, een event dat jou de unieke kans geeft lering te trekken uit de harde lessen die de Bear Grylls en Richard Bransons van deze wereld hebben geleerd.

Voor de zekerheid nog even in de recap: Richard Branson startte in 1970 platenlabel Virgin Records, dat platen uitbracht van onder andere Sex Pistols en Genisis. Later startte hij vliegtuigmaatschappij Virgin Atlantic en inmiddels is hij druk doende met het mogelijk maken van commerciële ruimtevaart.

Wat je moet doen om deze absolute superster te ontmoeten? Even mailen naar winnen@jfkmagazine.nl onder vermelding van ‘Branson’. Laat ons voor de aardigheid even weten waarom jij hierbij moet zijn. We trekken vrijdag 30 september aan het eind van de dag een winnaar.

Extra belangrijk: zorg dat je dinsdag kunt! Zo niet, dan gaat de prijs naar een ander.

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest