Voor wie nog niet bekend is met Taste of Amsterdam: dit is hét culinaire evenement van het jaar. Wil jij in één middag uit eten bij de beste restaurants uit Amsterdam en omgeving, zet dit event dan subiet in je agenda. Nog beter: wij mogen 10×2 kaarten weggeven!

Vijf dagen lang staat het Amstelpark in Amsterdam helemaal in het teken van culinaire hoogstandjes. De beste restaurants uit Amsterdam en omstreken serveren er een verkleinde versie van de gerechten van hun kaart, zodat je niet al na één gang verzadigd bent, maar van alles wat kunt proeven.

Welke restaurants er zoal meedoen? Denk aan The Harbour Club, LUTE, The Bluespoon Bar en Jansz. Niet de minsten. Daarnaast zorgen chefkoks als Alain Caron, Julius Jaspers en Peter Lute. Entree voor dit evenement kost je 12 euro voor een dag, voor 22 euro heb je een passepartout. Eenmaal binnen betaal je tussen de 5 euro en 7,50. Vooruit, een enkele keer is een gerecht duurder, maar dat is het dan ook dubbel en dwars waard.

Wil jij graag kaartjes winnen? Stuur dan een mail naar winnen@jfkmagazine.nl onder vermelding van ‘Taste’ met je gegevens!

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest