Ja het staat er echt, een jaar lang gratis pizza. En jij kan zomaar de gelukkige winnaar zijn! Papa John’s is de op twee na grootste pizzaketen van Amerika en maakt nu de overstap naar Nederland. Zij openen vandaag (30 januari 2017) hun derde Nederlandse vestiging in Diemen en binnenkort ook hun vierde vestiging in Amstelveen. En dat moet gevierd worden! Hoe kun je dat beter doen dan met een grootse actie. Jij maakt namelijk kans om een jaar lang gratis pizza te winnen.

Wat moet je hiervoor doen? Ontwerp een pizza die het best aansluit bij JFK. Denk hierbij aan onze drie kernwaarden: smart, stylish en sexy. Wees vooral creatief. Misschien heb jij een uniek en overheerlijk recept of heb jij een briljante naam bedacht die men nog dagen bij zal blijven. Laat het ons weten en wie weet ben jij de gelukkige die een jaar lang gratis pizza heeft!

Stuur een mail naar winnen@jfkmagazine.nl onder vermelding van ‘Papa John’s’ en laat weten hoe jouw ‘JFK-pizza’ eruit komt te zien. Dan maken wij op maandag 6 februari de winnaar bekend.

 

De voorwaarden voor deze win-actie:

*  Er kan gedurende 1 jaar, 1 keer per maand pizza besteld worden, met een maximum van 4 pizza’s per bestelling.

*  De pizza’s die je bestelt zijn de medium (25cm) pizza’s met een normale korst, geen gevulde korst

* De pizza’s kunnen bezorgd worden mits je in de buurt van een Papa John’s vestiging woont. De reden hierachter is dat Papa John’s de voorwaarde hanteert dat zij binnen 7 min. jouw pizza moeten bezorgen om de beste kwaliteit te waarborgen. Anders kunnen ze worden afgehaald in de dichtstbijzijnde winkel. Papa John’s heeft vestigingen op de Rijnstraat, in Amsterdam Noord, in Diemen en binnenkort ook Amstelveen.

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest