Het gaat hard met de Jeans Intelligence Studio’s van Jack & Jones in Nederland. Een kleine twee maanden geleden opende het merk (origineel gebouwd op een voorliefde voor denim) haar eerste vestiging in Tilburg. Wegens groot succes is het nu tijd om de aandacht te verleggen naar onze hoofdstad. Op donderdag 16 maart opent de Jeans Intelligence Studio van Jack & Jones de tweede winkel van hun nieuwe denim concept store in Amsterdam.

Jeans Intelligence is de ruggengraat van Jack & Jones. Alle jeans worden ontworpen en geproduceerd met respect voor vakmanschap en tradities binnen de denim industrie en hebben een innovatieve edge door het gebruik van state-of-the-art technologieën.

In oktober 2016 werd de eerste shop in het Oostenrijkse Salzburg geopend en kort daarna werd de aandacht verlegd naar Nederland om hier de harten van alle denim-liefhebbers te veroveren.

Speciaal voor de opening in Amsterdam kun jij nu €250 shop tegoed winnen! Alsof dat nog niet genoeg is kan jij op woensdag 15 maart van 17:00 tot 21:00 als eerste tijdens het pre-opening event shoppen met nog eens 25% korting en je jeans laten customizen met een denim laser.

Wat moet je doen om deze prijs te winnen? Stuur een mail naar winnen@jfkmagazine.nl en laat weten waarom jij deze te gekke actie moet winnen. Dinsdag 14 maart maken we de gelukkige winnaar bekend.

* Let op! Het shoptegoed is geldig van 16 tot en met 19 maart

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest