Hoor jij bij de nouveau riches en beschik je over een meer dan goed gevulde portemonnee? Dan hebben wij een woning gevonden die alleen bij de levensstijl van de allerrijksten hoort en waar types als Jordan Belfort (The Wolf Of Wall Street) en Harvey Specter (Suits) bijzonder gelukkig van worden. Het huis is door Bruce Makowsky ontworpen met de insteek om het huis – gelegen in de buurt van Beverly Hills, Californië – groots, buitengewoon en de kroon op zijn werk te maken. Op de website die dit huis heeft vertelt Makowsky onder meer dat hij er alles aan heeft gedaan om het er zo groots mogelijk uit te laten zien. ‘Het doel met Billionaire (de naam van het huis) was simpel. Elk stukje van het terrein moest innovatief, vlekkeloos en zorgvuldig samengesteld zijn.’ We kunnen wel stellen dat het meer dan gelukt is. En dan hebben we het nog niet eens over het mooiste van alles gehad: er is beschikking over een gigantisch wagenpark met de mooiste klassiekers.

Autocollectie

Kunnen we het heel even hebben over de fantastische auto’s die je bij het huis als ‘inboedel’ krijgt? Wie denkt dat je met een Fiat Multipla en een Toyota Yaris wordt opgescheept heeft het mis. Je krijgt een Bugatti Veyron Gran Sport, Pagani Huarya, Spyker C8, Ferrari 488 GTB, een Rolls-Royce Dawn en nog veel meer. Je kunt dus spreken van de crème de la crème. De foto’s die hieronder te zien zijn, zijn slechts een kleine impressie van alles wat er aan motorisch geweld te krijgen is. Met een speciale garage en lange oprijbaan is snel te concluderen dat ze met heel veel liefde worden verzorgd en onderhouden. Voor een waarde van 30 miljoen dollar mag dat ook wel.

Prijs

Je zou het bijna vergeten, maar er hangt natuurlijk wel allemaal een prijskaartje aan. Van de wagens weten we inmiddels de totale prijs, maar voor deze waanzinnige villa moet je maar liefst 250 miljoen dollar neerleggen. En dan hebben we het nog niet over het bijkomende onderhoud. Kijk dus nog even goed op je Zwitserse bankrekening of je genoeg centjes hebt. Zo ja, dan wordt het tijd om de verhuisdozen erbij te pakken en linea recta naar Amerika te emigreren. Tot die tijd kun je hieronder de foto’s en een episch promotiefilmpje bekijken.


Share with your friends


Submit
Share on Pinterest