Als je dacht dat het niet gekker kon: er is een vrouw die het grappig vond – of noodzakelijk – om het beroemde Chewbacca masker te dragen terwijl ze heftige weeën beleefde. Dat moment kon niet voorbij gaan zonder op video vastgelegd te worden. Gelukkig maar.

De vrouw in kwestie, Katie Stricker Curtis, uploadde het hilarische filmpje op haar Facebook-pagina nadat ze bevallen was van haar zoontje Jayden. In het filmpje zien we haar het masker dragen dat beroemd werd gemaakt door een vrouw die nu door het leven gaat als ‘Chewbacca Mom’. Voor wie hier even niet begrijpt waar het over gaat, check de video hieronder.

Het masker maakt iedere keer wanneer je je mond opent het befaamde Chewbacca-geluid. begrijp jij waarschijnlijk wel dat dat nogal een hilarisch effect geeft wanneer iemand die kermt van de pijn het masker draagt. Iedere keer wanneer Katie haar mond opent klinkt Chewbacca.

Wellicht wordt deze nieuwe ‘Chewbacca Mom’ wel even bekend als die andere? Die schopte het onder meer tot The Late Night Show van James Corden, ABC News, het officiële kanaal van speelgoedfabrikant Hasbro en zelfs Disney’s eigen YouTube-kanaal.

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest