Op het internet staan een hoop rare dingen, maar dit filmpje overtreft alles. Op Funda wordt een mooi grachtenpand aangeboden, met een wel heel opmerkelijk filmpje. De video toont schaarsgeklede kussende vrouwen, dansende partners en een schitterend huis.

Het huis heeft vier slaapkamers en drie badkamers, maar dit is niet wat je als kijker te zien krijgt. Een hele stoet aan fitgirls komt voorbij, die allemaal yoga- en balletoefeningen doen. De dames hebben daarbij niet heel veel kleren aan.

Funda-1

Hartje Amsterdam

De video heeft deels iets weg van een foute softpornofilm en laat ook meer beeld zien van vrouwelijk schoon dan van het huis dat verkocht moet worden. In de woning bevinden zich vier slaapkamers en drie badkamers. Het grachtenpand ligt in hartje Amsterdam en is op loopafstand van de Dam en het Rokin.

Wie geïnteresseerd is in deze woning, dat een woonoppervlakte heeft van 275 vierkante meter, zal diep in de buidel moeten tasten. Het pand kost namelijk een slordige €2.750.000 euro. De dansende dames krijg je er helaas niet bij. De ronkende Lamborghini Gallardo trouwens ook niet. Benieuwd naar het bewegende beeld? Bekijk de video dan snel hier!

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest