Iedereen die erover droomt om hun horizon te verbreden en de wereld in te trekken, heeft vast wel een lijst van landen in zijn of haar hoofd zitten die ze moeten bezoeken. Amerika, Japan, Zuid-Afrika, China en Australië zijn hier slechts enkele voorbeelden van. Toch zijn er ook landen waarvan je niet direct wist dat ze over plaatsen beschikken, waardoor je overweldigd wordt door het moois wat een land te bieden heeft.

 

Nieuw-Zeeland

Een van deze landen is Nieuw-Zeeland. Een plek die in de hoofden van mensen in het niet valt bij buurland Australië, wat volledig onterecht is. Nieuw-Zeeland is niet alleen een plek waar je als IT-talent gratis naartoe kunt reizen, maar waar je ook adembenemende natuur tegen het lijf loopt.

Iemand die dit ondervond is Jacob Lautaikis. Hij reist al 3,5 jaar de wereld rond en bracht nooit eerder een bezoekje aan één van de verst gelegen landen van de wereld. Tot een paar weken gelden. En aan de posts op zijn instagrampagina is te zien dat hij er in één klap verliefd op is geworden. En geef hem eens ongelijk, want de volgende foto’s laten zien dat Nieuw-Zeeland vanaf nu bovenaan jouw bucketlist staat.

 

New Zealand’s highest #peak ain’t nothing but spectacular. What a beauty!

Een bericht gedeeld door Jacob Laukaitis (@jacoblaukaitis) op

#Sunsets in New Zealand are simply next level. Crazy stuff!

Een bericht gedeeld door Jacob Laukaitis (@jacoblaukaitis) op

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest