Ze is getalenteerd, succesvol en bloedmooi. Actrice en model Bo Maerten is wat je noemt too good to be true. Ze laat zich van haar beste kant zien tijdens een shoot in New York én beantwoordt 10 prangende vragen.

Tekst: Jeroen Jansen, fotografie: Kasper van Steveninck, haar en make-up: Tomomi Sano, styling: Sophie Dubow & Rebecca Laurey-Van Vught

Bo-Maerten-JFK-Magazine

Waar geef jij je geld aan uit?
“Aan buiten de deur eten en drinken. Ik ben geen kok; ik ga liever ergens heen om te eten. Ik ga vrij regelmatig naar dezelfde tentjes. De laatste tijd heb ik een zwak voor Lapsang in Den Haag. Het ligt een beetje verscholen, maar het eten is er heel lekker. Daarnaast heb ik de afgelopen jaren veel geld uitgegeven aan reisjes. Ik ben, even tellen, zes keer op vakantie geweest in 2016. Ja, da’s een behoorlijke uitgavepost. Het scheelt dat ik niet materialistisch ben. Spullen voor in huis of voor mezelf kopen boeit me niet.”

Waar kun jij van wakker liggen?
“Dat ligt heel erg aan het moment. Ik kan piekeren over iets wat iemand in mijn omgeving is overkomen. Of over mijn onzekerheid, bijvoorbeeld over wat ik nog wil en moet in het leven. Inmiddels weet ik goed wat ik wil, maar ik ben een rasechte twijfelaar. Dan heb ik eindelijk iets bedacht, maar bekijk ik de zaken daarna toch weer van een andere kant. Da’s soms heel vermoeiend. Vaak is piekeren totaal nutteloos, maar op het moment kun je jezelf helemaal gek maken.”

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest