Ze is actrice, zangeres, danseres én model. Wat kan Robin Martens niet? “Daar sta ik niet zo bij stil. Zo lang je het graag genoeg wilt, denk ik dat je alles kunt.” Dat blijkt, want achter ‘sexy op de foto voor JFK’ kan ze nu ook een vinkje zetten.

Tekst: Mariëlle Wisse, fotografie: Alek, styling: Richard Schreefel@Angelique Hoorn MGM., haar en make-up: Mascha Meyer@House of Orange, fotografie assistent: Lotte Klaver en Miro Zwering, styling assistent: Ieth Inolino, haar en make-up assistent: Eldrige Mullenhofe

Semi-naakt op de foto voor JFK, hoe was dat?
“Spannend! In het begin was ik een beetje terughoudend, maar toen ik wat voorbeeldjes had gezien en wist met welk team ik zou gaan werken, was ik om. Je moet er ook niet te lang over nadenken.”

Robin-Martens-JFK

Volgend jaar in Playboy dan maar?
“Helemaal bloot zou ik niet doen, omdat ik ook rekening moet houden met het feit dat ik veel jonge fans heb. Deze foto’s zijn pikant, maar wel classy. In de zomer loop ik ook in mijn badpak over het strand. En waarom zou ik het eigenlijk niet doen? Ik train elke dag, eet gezond en ben trots op mijn lichaam. In mijn omgeving is iedereen heel enthousiast. Ik weet alleen niet zeker of ik ze aan mijn vader ga laten zien.”

Robin-Martens-JFK

Ben je altijd zo zeker over jezelf geweest?
“Nee absoluut niet. Ik denk dat ieder meisje rond haar vijftiende een onzekere periode heeft. Veel van mijn fans zitten in die fase. Dat is ook de reden dat ik bij mijn foto’s vaak een inspirerende quote post. Om ze de message te geven dat iedereen heeft meegemaakt wat zij nu meemaken en dat het echt wel goed komt.”

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest