Heren, even wegkijken. Dit bericht is niet voor jou, maar wel voor de persoon die jou zomaar eens kan gaan verblijden met het beste Valentijnscadeau voor een man ooit.

Ben je op zoek naar een passend Valentijnscadeau, maar heb je het inmiddels wel gehad met de geurtjes, kaartjes, bloemen en – god verhoede – badschuim? Dan hebben wij het perfecte alternatief voor je.

Geef je nu een tweejarig abonnement op JFK cadeau, dan krijg je daar een handige Cast Iron Weekend Bag bij ter waarde van € 129. Dat alleen is natuurlijk al een te gek geschenk, maar wij denken graag nog iets verder.

Weekendje weg

Zo’n weekendtas is immers niet voor niets een weekendtas. Zie het abonnement op JFK dus vooral als uitnodiging om een weekendje weg te boeken met je geliefde. En die weekendjes weg, die hoeven tegenwoordig niet eens meer zo duur te zijn.

Ryanair

Via Ryanair boek je – als je snel bent – voor een paar tientjes vliegtickets naar diverse coole steden in Europa. Om je een idee te geven: in april kun je voor minder dan drie tientjes op Mallorca zitten.

Trein Amsterdam-Londen

Binnenkort kun je bovendien voor een prikkie vanuit Amsterdam met de trein naar Londen. De heen-verbinding laat nog even op zich wachten, maar de terugreis van Londen naar Amsterdam kun je al met de Eurostar-trein maken.

Wintersport

Mocht je het avontuurlijker en kouder zoeken, dan hebben we hier nog drie alternatieven, mocht wintersport te mainstream zijn. Met ijsduiken of ijsklimmen kun je natuurlijk wel thuiskomen.

Kortom: geef je vent een abonnement op JFK en gebruik die te gekke weekendtas als excuus voor een romantisch weekendje voor twee. Je kunt ‘m uit kostenoverweging natuurlijk ook in zijn eentje op reis sturen, maar da’s niet zo gezellig.

(Beeld: Pablo Heimplatz via Unsplash)

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest