Het zit Hollywoodster Johnny Depp tegenwoordig niet mee. De 53-jarige acteur werd enorm rijk door zijn rollen in Pirates of the Carribean en Alice in Wonderland, maar heeft zijn zuurverdiende geld bijna allemaal uitgegeven. Volgens zijn accountants riskeert hij zelfs om helemaal failliet te gaan en dat is één van de redenen waarom Depp nu zijn vijf penthouses in Los Angeles verkoopt.

Pirates 5

Depp – deze maand te zien in blockbuster Pirates 5 – kocht de vijf penthouses in 2007 en liet ze helemaal renoveren. De stulpjes van de acteur staan in het beroemde Eastern Columbia-gebouw, dat onderdeel uitmaakt van de schitterende skyline van Los Angeles.

Groot dakterras

Geïnteresseerd in één van deze dakappartementen? De vraagprijzen beginnen bij $ 1,8 miljoen, maar dan heb je ook wel wat. De eigenaar heeft de beschikking tot een groot dakterras, zwembad, spa, comfortabele loungebanken en een uitgebreide fitness studio. Wil jij een kijkje binnen nemen? Makelaar Kevin Dees liet dit stijlvolle filmpje maken, zodat iedereen kan genieten van deze schitterende penthouses.

Bron foto: Kevin Dees/ Partners Trust

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest