Niet voor niets wordt de Taiwanese Lure Hsu in haar thuisland ‘de godin met de bevroren leeftijd’ genoemd. De modeblogster lijkt namelijk de 21 nauwelijks te zijn gepasseerd, in haar paspoort staat toch echt dat ze de respectabele leeftijd van 41 al heeft bereikt. Rest één vraag: maar hoe dan?!

👙☀️🌺有陽光😊#許路兒 #lurehsu #roxy #quiksilver #2020eyehaus #lindafarrow

Een bericht gedeeld door ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) op

Lure Hsu, die inmiddels kan rekenen op de steun van maarliefst 252.000 Instagramvolgers, is de kwaadste niet en deelt haar geheimen maar wat graag. Veel doet ze er namelijk niet voor. Ze drinkt voornamelijk water en eet het liefst veel groenten. Ze blijft weg van frisdranken als Cola, de enige guilty pleasure die ze zichzelf gunt is een kop zwarte koffie in de ochtend.

👓✨✨#lurehsu #許路兒 #2020eyehaus #dita

Een bericht gedeeld door ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) op

Daarnaast drukt ze de wereld op het hart dat vocht de sleutel is tot succes. Dus niet alleen veel water drinken, maar ook je huid bevochtigen met water en hydraterende crèmes is een pre en bovendien een ultiem wapen tegen rimpels. Op zonnige dagen als deze is een goede zonnebrandcrème onmisbaar. Zon en UV-straling droogt je huid teveel uit, meent de Taiwanese veertiger.

👕👖#fingercroxx #ithk #fgxx

Een bericht gedeeld door ⭐️許路兒⭐️ (@lurehsu) op

(Bron: Daily Mail, beeld: Instagram)

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest