Valentijnsdag is voor velen het ultieme moment om elkaar de liefde te verklaren en te benadrukken wat jouw partner voor jou betekent. Het lijkt slechts een formaliteit, maar in deze tijden is het belangrijker dan ooit om elkaar lief te hebben en dat uit te spreken. In tijden waarin muren tussen landen worden gebouwd, iedereen elkaar van (on)waarheden beschuldigd en goed fatsoen steeds verder te zoeken is, is het tijd om op te staan en deze negatieve trend te doorbreken. En hoe kun je dat beter doen dan met dat wat in alle landen dezelfde betekenis heeft: liefde.
 
Het altijd coole Italiaanse modelabel Diesel wil de negatieve cirkel doorbreken met een waanzinnige campagne waarin de liefde en de liefde alleen centraal staat. Samen met de Amerikaanse kunstenaar en topfotograaf David LaChapelle hebben ze een krachtig portret gemaakt van een tank die klaar staat om de muur van haat te doorbreken. En met succes. In één oogopslag is de boodschap helder en duidelijk. De campagne staat voor een betere en meer spannende en vredelievende toekomst.
 
Artistiek directeur Nicole Formichetti is uiteraard erg te spreken over de uitgedragen boodschap. ‘Bij Diesel hebben we een stellig standpunt tegen haat en meer dan ooit willen we dat de wereld dit weet.’ ‘Liefde en saamhorigheid zijn cruciaal in het creëren van een maatschappij waar we allemaal in willen wonen en in een toekomst die we allemaal verdienen.’
 
De complete advertentie is hieronder te zien en ook in de komende JFK.

Diesel_SS17_Tank_DPS_460mm_x_300mm

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest