Het staat bekend als een iconisch ontwerp uit de jaren ’90; de adidas EQT. Ruim twintig jaar later heeft de Duitse schoenengigant besloten dit model nieuw leven in te blazen. Het moment dat we de eerste serie EQT’s hadden, is immers alweer een hele generatie geleden. Tijd dus om een nieuwe lijn aan een nieuwe doelgroep voor te stellen. Met de slogan ‘Everything that is essential, and nothing that is not’ benadrukken ze dat hier alleen plek is voor het allerbeste en meest noodzakelijke. Over elk stiksel en klein detail is nagedacht. Met de EQT worden verleden, heden en toekomst bij elkaar gevoegd.

Vanaf 26 januari is de EQT te bestellen op de website van adidas. Tot die tijd moet je nog heel even geduld hebben. Om de tijd te overbruggen is het een goed idee om een sneak peek te werpen op een paar van de nieuwe modellen.

 

EQT Support 93/17

 

EQT Support Ultra

 

Mini-documentaire

Alsof het allemaal nog niet genoeg was, hebben de mensen van adidas een mini-documentaire gemaakt over de schoen. Mocht je dus een gaatje van vier minuten in je agenda hebben, dan moet je dit stukje vakmanschap absoluut bekijken!

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest