Vroeger, in die goeie ouwe tijd, liep je nog naar de sigarenboer om een formulier in te vullen of jouw favoriete ploeg wel of niet zou winnen. Of als je geen voetbalfan was wie Wimbledon ging winnen of wie in de gele trui over de Champs-Élysées rijdt. Ondanks de nostalgie en charme moeten we die periode achter ons laten. Tegenwoordig kun je met één klik op internet bepalen op wie jij jouw geld inzet. Maar waar kun je dat veilig doen? En waar moet jij je deze sportzomer op focussen? We nemen het hier allemaal met jou door.

Veilig online wedden

Er zijn veel voordelen die je bij online wedden kunt behalen. Tot de nadelen behoren echter het onpersoonlijke karakter en het feit dat je niet altijd goed kunt checken of een site wel of niet veilig en legaal is. Kies daarom uitsluitend voor websites die over alle licenties beschikken en een goede digitale beveiliging hebben. Het wedden op sport kun je bij diverse bookmakers met een gerust hart doen, zeker als je één van de bedrijven kiest die je op weddenopsport.eu kunt vinden. Dit zijn uitsluitend bedrijven die in de Europese Unie aan alle wet- en regelgeving voldoen en je op die manier zekerheid bieden dat het online wedden eerlijk en veilig verloopt. Enkele voorbeelden hiervan zijn Betsson, Betsafe en Kroon Casino.

Sportzomer 2017

Nu we weten waar we zonder achterdocht onze centen kunnen vermeerderen is het tijd om naar de sporten te kijken die deze zomer relevant zijn. Want laten we eerlijk zijn, je wilt natuurlijk zo snel mogelijk beginnen. En bij veel wedkantoren word je dan ook met open armen binnengehaald. Vaak wacht er een startbudget voor je van maximaal 100 euro. Een prima bedrag om dit wereldje in de vingers te krijgen. En met de sportzomer in zicht is er genoeg om naar uit te kijken. Een klein overzicht vind je hieronder.

  • Confederations Cup (tot en met 2 juli)
  • Tour de France (1 tot en met 23 juli)
  • Wimbledon (3 tot en met 16 juli)
  • EK vrouwenvoetbal (16 juli tot en met 6 augustus)
  • Start Eredivisie (vanaf 11 augustus)
  • Vuelta a España (19 augustus tot en met 10 september)

Naast deze heerlijke sportzomer zijn er nog meer, kleinere sporten voor de fijnproever om een wedje op te leggen. Denk maar aan cricket, boksen, bandy of MMA. Van tevoren, maar op live tijdens de wedstrijden heb je de gelegenheid om du moment geld in te leggen.
Ben jij helemaal up-to-date, dan kies je er natuurlijk voor op het vizier te richten op e-sports. Voor degenen die het niet kennen, het is een competitie speciaal voor online spellen als League Of Legends, Call Of Duty en FIFA. Ook daar kun je allemaal op wedden via weddenopsport.eu.

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest