Jack Morris heeft een droombaan. De Engelsman reist de hele wereld over en dat zorgt voor jaloersmakende plaatjes. Zijn Instagrampagina Do You Travel staat vol met schitterende foto’s uit onder andere Kenia, de Filipijnen en India.

De 26-jarige Morris stopte in 2012 met zijn saaie baantje als tapijtreiniger en gaat nu, samen met zijn vriendin Lauren, naar de mooiste bestemmingen. Het koppel woont in Bali en gaat minstens één keer per maand naar een nieuw land.

Salaris?

Maar hoe verdienen de twee hun geld? En kan jij misschien wel in hun voetsporen treden als het ideale reisgezicht? Jack en Lauren dienen met hun populaire Instagramaccounts voor reisbureaus en merken als promotie. De werkgevers zorgen niet alleen voor Jack’s salaris, maar ook dat hij allerlei leuke plaatsen kan bezoeken.

Morris heeft inmiddels 2,2 miljoen volgers en gebruikt meestal een camera, die op een tripod staat, voor de perfecte foto’s met zijn vriendin. In 2017 hoopt de Engelsman nog Tahiti, Zuid-Amerika en Finland te bezoeken.

Wie Jack wil volgen, kan dat doen via zijn site en natuurlijk ook via zijn Instagrampagina.

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest