Muziekfreak
“Mijn leraar Nederlands zei me ooit dat ik van mijn hobby mijn werk moest zien te maken. Dat heb ik gedaan, maar nu heb ik een probleem: ik heb geen hobby meer. Ik kan me heel moeilijk losmaken van de muziek. Als ik iets anders probeer, gaat het automatisch die richting op. Dan bedenk ik bijvoorbeeld een leuke koptelefoon, of een speciale ringtone waaraan je kunt herkennen dat je vrienden je bellen. Voor mijn gevoel begin ik nog maar net. Nu ga ik op mijn oude dag cello leren spelen en de muziek maken voor een Live Nation show die in première gaat in India.”

Eigenwijs
“Ik heb de filmacademie, de toneelschool en een studie Nederlands geprobeerd. Dat was allemaal geen succes. Het is niet zozeer dat ik problemen heb met autoriteit, maar ik vind het moeilijk om me te concentreren en ik ben ontzettend eigenwijs. Bij de studie Nederlands begonnen we bijvoorbeeld met poëzie-analyse, waarop ik aangaf dat een tegenstrijdigheid te vinden. Poëzie kun je niet analyseren. Ik heb daardoor welgeteld één ochtend Nederlands gestudeerd. Uiteindelijk ben ik voor mezelf begonnen en heb ik het muziektijdschrift Vinyl mede-opgericht. Zelf muziek maken kreeg steeds meer mijn interesse, dus uiteindelijk heb ik me daar volledig daarop gestort.

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest