Sportkleding
“Colmar is natuurlijk niet het enige merk op de markt. Er zijn er ontzettend veel. We proberen uniek te blijven in het grote aanbod. Onze focus steunt op een aantal kernwaarden die we doorvoeren in het design, maar ook in de manier waarop we ons merk uitdragen. We vergeten onze geschiedenis niet, die al bijna honderd jaar terug gaat. In 2023 bestaan we honderd jaar. Toen mijn opa het oprichtte, werden er alleen vilten hoeden verkocht. Na de Tweede Wereldoorlog werd de focus op sportkleding gelegd. Tegenwoordig hebben we een lijn van urban wear en twee sportlijnen: voor wintersport en voor golf. Voor nu houden we het daarbij, maar wie weet wat voor nieuwe sportlijnen we er in de toekomst nog aan toe kunnen voegen.”

Actie
“Zodra ik goed en wel kon lopen, zetten mijn ouders me op ski’s. De eerste keer dat ik het probeerde was in de winter toen ik een jaar of drie was. Ondertussen voelt skiën als een tweede natuur: als ik op die latten beweeg voelt het net als lopen. In de zomer, als er geen sneeuw ligt, dan mis ik het echt. De controle, de snelheid, de omgeving en de locatie: die combinatie samen zorgt voor een perfect moment dat je bijna zelf in de hand hebt. Op dat soort momenten kan ik echt tijd voor mezelf nemen en van de rit genieten, zonder aan mijn werk of wat dan ook te denken. Dan is het alleen ik en de actie.”

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest