Tekst: Robyn van Gorsel, styling: Sut Amsterdam

PERFECT MATCH

Michael: “Shot by Models zet charmante hosts aan het werk als fotografen op evenementen. Zeven jaar geleden zijn we met het bedrijf begonnen, als samenwerking tussen GoPhoto en Models at Work. Dat gaat ontzettend goed. We hebben onder meer de verjaardag van de zoon van Ice Cube verzorgd.”
Daj: “We zijn twee verschillende bedrijven die allebei ambitieus zijn en elkaar versterken. We halen niet alleen business bij de ander, maar doen alles samen. Zo leveren wij de hosts en GoPhoto de techniek: een foto wordt ter plekke bewerkt door er bijvoorbeeld een tijdschriftcover van te maken. En dat allemaal binnen één minuut.”

AMSTERDAMMERTJE
Michael: “Mijn basisschoolperiode was een onstuimige periode. Ik ging in Limburg naar school en was daar het buitenbeentje, omdat ik er niet vandaan kwam. Ik besloot dat ik er zo snel mogelijk weg wilde: wonen in Amsterdam was mijn droom. Na studies in Boxtel en Rotterdam woon ik er eindelijk. Het stadse en de openheid van de mensen trekt me aan. Het gevoel wat je krijgt als je over de grachten fietst terwijl de zon op je gezicht schijnt, is met geen pen te beschrijven.”

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest