Vorige week donderdag was het weer zover, hét mannenevent van het jaar: Like My Brand Men by Friends of the Brands. Ditmaal een stuk exclusiever, namelijk maar voor de top vijftig mannelijke movers and shakers van het moment. Wie daartoe behoren? De jongens van Kris Kross Amsterdam, Concentrate, Don Diablo, Brace, Keizer, JayJay Boske, John Heitinga, Jack van Gelder, Levchenko en vele anderen.

Met Het Lido in Holland Casino Amsterdam volledig getransformeerd tot stijlvolle mancave, maakten de mannen geheel in Ocean’s Eleven setting kennis met verschillende toys voor boys zoals de high-end conciërge service van Con Questa, de privé jets van Lufthansa, maar ook de mini computer van Ockel. Uiteraard was de rest van de avond gevuld met roulette, blackjack en prachtige danseressen. Benieuwd? Check hieronder een verslag in bewegend en stilstaand beeld.

Ten slotte mocht onze eigen hoofdredacteur Willem Baars bekendmaken dat rapper Brace was gekozen tot Man van de Avond. Geen vervelende titel om te krijgen.

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest