Vandaag is het de verjaardag van een bijzondere Hollywoodster. Marilyn Monroe werd 91 jaar geleden geboren in Los Angeles. De fotogenieke blondine werd wereldberoemd door haar rollen in films als The Seven Year Itch (1953) en Some Like it Hot (1959) en wist het hoofd van alle mannen op hol te brengen. Monroe werd daarom gezien als een echt sekssymbool. Maar de legendarische actrice is niet de enige vrouw in de showbizzwereld die mannen in vervoering wist te brengen.

Cindy Crawford

Deze Amerikaanse was in de jaren ’90 één van de eerste supermodellen. Crawford is vooral bekend door de moedervlek net boven haar lip, maar ook vanwege haar kastanjebruine haar en haar mooie lange benen. De brunette mag dan al 51 jaar zijn, maar als we heel eerlijk zijn, ziet Crawford er nog altijd goed uit. Die schoonheid viel ook zakenman Rande Gerber op, met wie het model trouwde en twee kinderen kreeg: zoon Presley en lookalike dochter Kaia.

Pamela Anderson

Met de nieuwe Baywatch-film in de bioscopen kunnen we Pamela Anderson niet onvermeld laten. De voluptueuze blondine brak door met haar rol als C. J. Parker in de gelijknamige televisieserie en vooral de klassieke slowmotionscène zullen veel mannen zich goed kunnen herinneren.

Angelina Jolie

Welke man was er niet verliefd op die bloedmooie actrice uit Lara Croft en Mr. & Mrs. Smith? Met haar zwoele, dikke lippen, bruine haar en heldere blauwe ogen wist Jolie iedere man te betoveren. Zo ook acteur Brad Pitt, met wie ze een zestal kinderen kreeg en in 2014 trouwde. Het huwelijk hield geen stand, want in september 2016 maakte het knappe Hollywoodkoppel bekend te gaan scheiden.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson mag dan pas 32 jaar zijn, maar de knappe blondine was al in meer dan vijftig films te bewonderen. In de film Her (2013) weet Johansson hoofdrolspeler Joaquin Phoenix uitsluitend met haar stem te verleiden en wij begrijpen dat wel. Niet alleen dankzij haar stem, maar ook haar volle lippen en sexy blik werd de Amerikaanse actrice meerdere keren tot meest sexy vrouw ter wereld uitgeroepen.

Kate Upton

De rondborstige blondine is vooral bekend door haar foto’s in de Sports Illustrated Swimsuit Issue. De 24-jarige werd in 2011 uitgeroepen tot Rookie of the Year en sierde in 2012, 2013 en 2017 de cover van het tijdschrift. Deze beauty timmert niet alleen als model aan de weg. Upton breekt langzaam ook door als actrice en zal dit jaar onder andere spelen in The Disaster Artist en The Layover.

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest