Torako is niet zomaar een kat. Torako leeft een luxeleventje en samen met zijn baas Hajime maakt hij regelmatig Tokio onveilig in een Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni. Het leverde hem de bijnaam ‘Lambo Cat op’. Een blik op zijn eigen Instagram en je snapt waarom.

Gallardo

Torako is een Amerikaanse korthaar van 8 jaar, maar rijdt al mee met zijn baasje vanaf dat hij drie maanden oud was. De eerste auto waarin ze shotgun reed, was een Mercedes-Benz SL. Sinds z’n zesde is Torako out ’n about in de Gallardo, hoewel de SL ook nog steeds onderdeel van de familie is.

Zonnebrilletje

Je kunt niet in een Lambo rollen zonder de nodige swag. Om die reden hult Torako zich maar wat graag in speciaal gemaakte designoutfitjes. Van de nodige accessoires is ‘ie ook niet vies, zo nu en dan rockt ‘ie een kek zonnebrilletje.

All eyes on Lambo Cat

De grap is: als Hajime ergens komt aanrijden met zijn dikke Lamborghini, dan gaat de aandacht zelden tot nooit uit naar de auto. De toeschouwers willen maar één ding zien en dat is Torako de Lambo Cat.

(Beeld: Instagram)

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest