Anorexia is een gruwelijke ziekte, die niet alleen je zelfvertrouwen, maar ook je lichaam enorm aantast. Linn, Aroosha, Kaitlyn, Beth weten daar alles van. Deze vier dames kampten allemaal met gewichtsproblemen, maar zijn nu prachtige fitgirls, die ook zo als JFBabe zouden kunnen.

Vooral de Britse Beth had erg last van haar stoornis. Op haar dieptepunt woog de inmiddels 22-jarige net iets minder dan 40 kilogram. “Mensen zeiden dat ik het uiterlijk had van iemand die dood zou gaan. Ik ben toen naar de dokter gegaan en die vertelde me dat ik zo snel mogelijk moest aankomen. De kans was anders groot dat ik nooit meer kinderen zou kunnen krijgen,” vertelde Cowan tegen de Chronicle.

Gewichtheffen

Niet alleen Cowan, maar ook de andere drie dames hadden last van ernstige gewichtsproblemen. De overige drie dames vermagerden net zo erg als de Britse en overwonnen uiteindelijk ook hun anorexia. Tegenwoordig zijn ze zelfs niet meer uit de sportschool weg te denken en trakteren ze hun Instagramvolgers op de lekkerste gerechten en op de mooiste kiekjes. Nekonam en Strömberg zijn veelvuldig te zien als fanatieke gewichthefsters en Davidson deelt foto’s van haar deelname aan de World Beauty Fitness Competition.

Wij hebben veel respect voor de wilskracht van deze dames en maken een buiging voor de transformatie die deze fitgirls hebben doorgemaakt. Benieuwd? Kijk snel hieronder en aanschouw de schoonheid van dit viertal!

Linn Strömberg

Aroosha Nekonam

Kaitlyn Davidson

Beth Cowan

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest