Het zal je vast niet ontgaan zijn, maar niemand minder dan Chantal Janzen is uit de kleren gegaan voor haar nieuwe Magazine &C. Bij het horen van dat nieuws dwaalden de gedachten bij JFK automatisch af naar de sexy fotoshoot die Chantal in ons blad in 2007 had. Is daarmee de cirkel rond? Misschien wel, maar laten we daar nog niet teveel bij stilstaan en kijken naar enkele schitterende foto’s waar ze zich voor JFK Magazine blootgaf.

 

Chantal Janzen naakt in &C

Het nieuws van de ‘naaktshoot’ kwam een paar uur voor de release van haar nieuwe tijdschrift en platform &C naar buiten. In een interview met Coen en Sander op Radio 538 vertelde ze dat ze inderdaad uit de kleren ging. Daarvan kun je hier de eerste beelden bekijken, waar ze zich verschuild achter haar ‘girl crush’ Eva Jinek.

 

Chantal Blijft Slapen

Het is niet de eerste keer dat Chantal op sexy wijze te zien was. Tijdens het RTL4-programma Chantal Blijft Slapen was de presentatrice / actrice / musicalster op pad om een nachtje met Geraldine Kemper door te brengen. Aangezien we begin 2016 konden genieten van de inmiddels beruchte fotoshoot van Gerrie en Kim Feenstra, kon Chantal natuurlijk niet in alledaagse kloffie voor Geraldine verschijnen. In een zwart kanten setje stond ze plots voor de BNN-presentatrice, die vervolgens vol enthousiasme ‘Oh my God, wat heerlijk!’ uitriep.

 

Shoot voor JFK

Maar goed, genoeg achtergrondinformatie. Het is tijd voor the real deal. Tijd om te kijken en te genieten van de prachtige foto’s van mevrouw Janzen in één van de eerste edities van JFK Magazine. Wij wensen je veel plezier!

 

chantal-janzen-jfk-magazine-photoshoot

chantal-janzen-jfk-magazine-photoshoot

chantal-janzen-jfk-magazine-photoshoot

chantal-janzen-jfk-magazine-photoshoot

chantal-janzen-jfk-magazine-photoshoot

Share with your friends










Submit
Share on Pinterest