Presentator Beau van Erven Dorens is er de man niet naar ergens doekjes om te winden. Gisteren hekelde in het RTL-programma Linda’s Zomerweek boerendatingshow Boer Zoekt Vrouw. “Al die leuke vrouwen worden dan bij die boeren binnengebracht en dat zijn de meest verschrikkelijke mensen die ik ooit heb gezien.”

Yvon Jaspers

Beau ging nog een stapje verder, hij noemde Boer Zoekt Vrouw een bordeel en Yvon Jaspers de souteneur. Ofwel, de pooier. Volgens de presentator is het programma geen toonbeeld van de boerengemeenschap. Verder zei hij over Yvon: “Ze is vast een hele leuke vrouw, maar ik kan er gewoon niet zo veel mee. Ik ben altijd aardig over haar in RTL Boulevard, want het is mijn probleem, zij is fantastisch.”

Bijval

Hij hield er op voorhand rekening mee dat zijn uitlatingen over het populaire KRO-programma weleens flink verkeerd zouden kunnen vallen bij de kijkers thuis. “Dit is suïcide plegen op de Nederlandse televisie,” zei hij zelfs. Al viel dat alles mee, Beau kon op de sociale media rekenen op flink wat bijval.

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest