Sommigen gaan naar de psycholoog, wij gaan liever naar de barbier. In de stoel van onze eigen scheerheer komen de levensverhalen vanzelf naar boven. Da’s bij bekende Nederlandse mannen niet anders en dus zet TABAC iedere week een BN’er in de scheerstoel. Om ondertussen de mooiste anekdotes los te weken.

Valerio Zeno
Presentator Valerio Zeno mag het spits afbijten in deze nieuwe YouTube-serie van TABAC. Terwijl hij getrakteerd wordt op een vakkundige scheerbeurt in de TABAC Barbershop, vertelt hij honderduit over zijn successen, zijn holy shit-momenten en de doopnamen op zijn Wikipedia-pagina. Wist je namelijk dat zijn volledige naam helemaal niet Valerio Giuseppe Peppino Ciro Zeno is? En dat ‘ie liever Dennis Storm eet dan een koe?

Scheertutorials
TABAC scheert niet alleen wekelijks BN’ers als Henk Schiffmacher, Eddy Zoey en Pete Philly, het merk voorziet je ook van how to’s op het gebied van scheren. Want wanneer is het beste moment om je te scheren, en moet je dat dan nat doen of droog? Volg TABAC op Facebook en Instagram om nooit meer een update te missen.

Wil je meer afleveringen zien? Check dan het YouTube-kanaal van TABAC. En vergeet vooral niet te subscriben.

Share with your friends


Submit
Share on Pinterest