JFK Magazine

Topjournalistiek, prachtige fotografie, toonaangevende fashion forecasts, strakke vormgeving, internationale uitstraling, stijlvolle covers en een indrukwekkende omvang.

JFK is net even anders: brutaler, scherper, modischer, origineler, breder en journalistieker. Met bovendien de mooiste shoots, gemaakt door de beste fotografen van Nederland en daarbuiten. JFK bestaat sinds september 2006 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot hét mannen-lifestyle-magazine van Nederland.

Contact
Daphne Boer
Mail: daphne@jfkmagazine.nl
Tel: +31 (0)20 760 12 18
Mob: +31 (0)6 38357700

Aanleveren materiaal: info@jfkmagazine.nl

JFK Online

jfkmagazine.nl

JFK Online is je dagelijkse mustsee voor het beste, nieuwste en mooiste op het gebied van entertainment, style, watches, women, wheels en gadgets. Elke dag brengen we het beste van het beste en het mooiste van het mooiste en het coolste van het coolste. Alles wat JFK-mannen boeit en meer. Aangestuurd door de JFK-redactie, specialisten op het gebied van mannenlifestyle en fashion. Wil je opgenomen worden in deze pagina’s online? Dat kan. Maar we kunnen ook een speciale pagina voor je creëren. De nieuwscontent op onze website wordt direct gelinkt met JFK’s Facebook en Twitter, zodat alle likers en followers zeven dagen per week up to date zijn.

Contact
Daphne Boer
Mail: daphne@jfkmagazine.nl
Tel: +31 (0)20 760 12 18