JFK Magazine

Topjournalistiek, prachtige fotografie, toonaangevende fashion forecasts, strakke vormgeving, internationale uitstraling, stijlvolle covers en een indrukwekkende omvang.

JFK is net even anders: brutaler, scherper, modischer (maar wel altijd toegankelijk), origineler (alle verhalen en fotoshoots worden in opdracht van JFK gemaakt), breder en journalistieker (we werken met de allerbeste journalisten en fotografen van Nederland). JFK bestaat sinds september 2006 en heeft zich in de afgelopen zeven jaar ontwikkeld tot hét mannen-lifestyle-magazine van Nederland.

Contact
Daphne Boer
Mail: daphne@jfkmagazine.nl
Tel: +31 (0)20 2610287
Mob: +31 (0)6 38357700

Aanleveren materiaal: materiaal@futureproofmedia.nl

JFK Online

jfkmagazine.nl

JFK Online is je dagelijkse mustsee voor het beste, nieuwste en mooiste op het gebied van entertainment, style, watches, women, wheels en gadgets. Elke dag brengen we het beste van het beste en het mooiste van het mooiste en het coolste van het coolste. Alles wat JFK-mannen boeit en meer. Aangestuurd door de JFK-redactie, specialisten op het gebied van mannenlifestyle en fashion. Wil je opgenomen worden in deze pagina’s online? Dat kan. Maar we kunnen ook een special page voor je op de nieuwe JFK-site creëren. Het is zelfs mogelijk om genoemd en aanbevolen te worden in Baars Blog, de razend populaire wekelijkse webblog van hoofdredacteur Willem Baars. De nieuwscontent op onze website wordt direct gelinkt met JFK’s Facebook en Twitter, zodat alle likers en followers zeven dagen per week worden ge-update.

Contact
Daphne Boer
Mail: daphne@jfkmagazine.nl
Tel: +31 (0)20 2610287
Mob: +31 (0)6 38357700